Individuele bijles wiskunde

Doelgroep In de individuele studiebegeleiding wiskunde kan de docent haar aandacht volledig besteden aan de vragen van de leerling en daarmee ook proberen te ontdekken wat de problemen zijn. Meestal vragen de leerlingen om uitleg van een nieuw blok theorie of ze hebben vragen over de opgaven in het boek.

Soms zijn we alleen maar het huiswerk samen aan het maken. Door heel veel opgaven te maken, zal de theorie steeds duidelijker worden. Daarom krijgen de leerlingen vaak ook extra oefeningen mee, die zijn afgestemd op de theorie waar ze moeite mee hebben.

Soms heeft een leerling dyscalculi. Of een leerling heeft even dat stukje zelfvertrouwen nodig en een bevestiging of zij/hij al dan niet de les wel goed heeft begrepen. In de individuele wiskunde bijles zoekt de docent naar die aanpak, die het beste bij de vraag van de desbetreffende leerling pas.

Heeft uw zoon of dochter ook in interesse in extra hulp tijdens deze moeilijke weken, meld u dan aan voor een gratis proefles van een half uur , zonder verplichtingen !

 Hoi,
De toets was goed gegaan, heb een 7,9!! Groetjes Femke
Femke/5 VWO Wi B

 Hoi Janet,Ik heb een 7 voor mijn toets!! Graag zou ik weer verder willen gaan met de bijlessen op vrijdag. Deze vrijdag kan ik alleen niet ivm een olympiade, zou het op donderdag kunnen? Gr. Luc Luc/6 Gymnasium Wi B

Hoi Janet!

Ik heb een 6,9 voor mijn SE gehaald!!!!
Ik ben gewoon over naar havo 5!
Fijne vakantie!
Groetjes WillemijnWillemijn/4 Havo

 Hoi Janet,

Gister had ik mijn proefwerk “kans ” teruggekregen. Ik heb een 7.8 gehaald!
Nu sta ik dus gemiddeld voor wiskunde een 6.1, dus er is progressie.
Tot volgende week! Pieter/4 VWO WiA

Op 1 september 2023 worden de tarieven verhoogd . Door de inflatie en de verhoogde energielasten in het pand zullen die hoger zijn dan het jaar ervoor.

Tarieven  € 38,00 per les van 1 uur en individuele wiskunde bijles .

Nieuw !! Koop een strippenkaart van 10 lessen voor € 370,00 . Bijles aan eindexamenstudenten per les van 1,5 uur kost € 40,50
Dan kost een strippenkaart € 395,00 . De strippenkaart is alleen geldig in het betreffende schooljaar.  

Algemene voorwaarden klik hier

Locatie De wiskunde bijles in Breda wordt gegeven in het mooie pand in de Ceresstraat 35, Noble House in de wijk de Drie Hoefijzers nabij het Centraal Station van Breda .