Wiskunde & Statistiek op de Universiteit

Doelgroep Studeer je aan de Avans in Breda en ontbreekt er net dat stukje wiskunde wat je op de middelbare school niet hebt gehad of is het gewoon te lang geleden ?

Zit je in het 1e jaar van de HBO of de Universiteit en wordt er een curriculum wiskunde getentamineerd ? Zit je op de KMA en wilt graag hulp bij de statistiek ?

Ik heb integraal rekenen afgesloten met een 7, ik ben zeer tevreden over dit resultaat!! Ik wil u hartelijk bedanken voor uw hulp en tijd! Ik denk dat u mij nog wel ziet verschijnen, wanneer ik architectuur aan de universiteit ga volgen. Dirk/student Bouwkunde

Of moet u/je een toelatingstoets/testemonium maken om toegelaten te worden voor de studie Psychologie ?

De bijles wiskunde in Breda biedt studiebegeleiding aan om je bij deze wiskunde te helpen!

Beste Janet,Ik heb voor allebei de tentamens (Functietheorie van vorige periode en calculus van deze periode) een voldoende gehaald :)Voor functietheorie heb ik een 7.8 (hoogste van de herkansingen)en voor calculus had ik de eerste keer een 7.Mijn propedeuse komt dus al dichtbij (alleen nog paar opdrachten terugkrijgen ) :)Bedankt voor al je hulp!.Bart/student Informatica Avans Hogeschool

Janet, Toets vandaag gedaan en ruimschoots gehaald. Bedankt voor je hulp. Gr Dennis.Dennis/student TU

Hoi Janet, Ik heb voor de eindtoets een 7,1 gehaald!!! Uiteindelijk tezamen met de online-oefeningen en de ingangstoets kom ik uit op een 8! Dus ik ben heeeeel erg blij met mijn cijfers! Heel erg bedankt Janet, zonder jouw hulp was het niet gelukt. Binnenkort heb ik statistiek, ik laat nog wel even weten of ik daar bijles voor nodig heb. Groetjes Wim.Wim/student Bouwkunde TU Eindhoven

Geweldig nieuws, ik heb mijn statistiek tentamen gehaald! Ik het statistiek onderdeel had ik maar 3 foutjes,de rest van de fouten zat in het methoden gedeelte. Superfijn dus!! We spreken gauw iets af om u nog even in het echt te bedanken en het boek uit te wisselen. Nogmaals heeeeel erg bedankt voor alle statistiek hulp. Het is ons gelukt!! 🙂Milou/studente Culturele Antropologie

Ik zit nu al weer in het laatste jaar van mijn opleiding. Ik ben ongelooflijk blij dat ik de vakken integreren en differentiëren heb gehaald. Dit was zonder jouw leuke en leerzame bijlessen nooit gelukt.Niels/student Electrotechniek Avans Hogeschool

Positief nieuws!! YES : Ik ben net terug van mijn inzage en heb positief nieuws, ik heb mijn Propedeuse behaald. Joyce Joyce/student Bouwkunde Avans Hogeschool

De stof voor de toelatingstoets wiskunde omvat o.a.:

  • het oplossen van lineaire en kwadratische vergelijkingen en ongelijkheden
  • het oplossen van stelsels van twee of drie lineaire vergelijkingen
  • het oplossen van exponentiële en logaritmische vergelijkingen en ongelijkheden
  • het bepalen van afgeleiden van functies
    (somregel, productregel, quotiëntregel, kettingregel)
  • functie onderzoek
    (bepalen nulpunten, minima/maxima, buigpunten, grafiek tekenen, domein)
  • Daarnaast kan ook nog worden gevraagd om een stukje kansberekening, permutaties, combinaties, kort omschreven als ‘handig tellen’.

Statistiek Omdat je in het voortgezet onderwijs vaak onderzoek moet doen, word je geacht om met verschillende statistische onderzoeksmethoden kennis te maken, zoals hypothese toetsen, regressie-analyse e.a.

Tarieven € 43,00 per les van 2 uur

Algemene voorwaarden klik hier

Locatie Noble House in de Ceresstraat 35 Breda